Flyttstäd i Västerås

Vi på EPL Städ i Västerås kan städning. Av den anledningen vänder sig mängder av kunder till oss varje år. Vi vänder oss till såväl privatkunder som företag och när du anlitar oss för dina städbehov får du ett antal fördelar.

Sex fördelar med att anlita EPL Städ i Västerås

  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.
  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • gör kunder nöjda i flera städer.
  • är miljöcertifierade.

Vi erbjuder följande städtjänster i Västerås

EPL Städ erbjuder ett antal olika städtjänster. Vare sig du har behov av flyttstädning eller kontorsstädning finns våra duktiga medarbetare på plats för att utföra jobbet. Med oss kan du alltid känna trygghet med ditt val. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder.

Flyttstädning

När du flyttar finns det mycket att tänka på och stundtals kan det kännas stressigt att ordna allt. En flyttstädning kräver extra tid och noggrannhet. Genom att anlita oss på EPL Städ i Västerås försäkrar du dig om att flyttstädningen blir professionellt gjord. Detta innebär goda resultat och mindre risk för oväntade kostnader i samband med flytten.

När du kontaktar oss för att boka flyttstädning skapar vi tillsammans en flyttprocess som du som kund är trygg med. Vi sätter stor vikt vid att ta hand om dina saker på bästa sätt och känner stolthet över att genomföra flyttstädningen på ett professionellt vis. Vi tar dina önskemål och behov på största allvar.

Vi arbetar med tydlig information och raka besked. Vårt mål är att göra en effektiv flyttstädning där du som kund inte ska behöva lyfta ett finger under processens gång. Tillsammans med oss ska det kännas enkelt att flytta till en ny bostad.

Veckostädning

Vi på EPL Städ erbjuder våra kunder regelbunden veckostädning. Detta innebär att du väljer en tid som passar dig varje vecka då vi städar ditt hem eller utrymme till en professionell standard. Du kan istället ägna dig åt andra och viktigare saker.

Hemstädning

När du väljer hemstädning kommer vi och städar på en tid och i en omfattning som passar dig. Du slipper lägga tid på att göra hemmet rent och snyggt. Vi tar hand om detta åt dig.

Storstädning

Då och då är det bra att genomföra en ordentlig storstädning där hemma. Genom att låta oss ta hand om storstädningen i Västerås försäkrar du dig om att det blir ordentligt gjort och att du kan komma hem till ordning och reda. Våra duktiga medarbetare kan städning och vi anpassar oss naturligtvis efter dina önskemål och behov.

Dagisstädning

Det är viktigt att hålla förskolan ren och fräsch för alla som ska spendera sin tid där. Vi på EPL Städ genomför städning av förskolor till en hög standard och för ett konkurrenskraftigt pris. När du anlitar oss är du trygg med att barnen varje dag möts av en förskola som stimulerar till lek, skoj och utveckling.

Kontorsstädning

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning i Västerås och vet att företagare tycker det är viktigt med effektiva och professionella resultat. Självklart väljer du en tid som passar dig och företagets arbetstider då vi kommer och städar hos er.

Fönsterputsning

När du anlitar EPL Städ kan du vara säker på att du får professionellt rengjorda fönster. Du väljer själv när du vill att vi ska komma. Vi tar gärna emot dina önskemål för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Lokalvård

Vi är vana vid att städa allt från organisationslokaler till kontor och skolor. Vi är övertygade om att bra lokalvård ger ett bättre samhälle för alla. När du anlitar oss väljer du själv dag, tid och omfattning av den lokalvård vi utför.

Hur mycket kostar det?

På EPL Städ tillämpar vi transparent prissättning. Detta innebär att du som kund alltid vet vad priset kommer att bli i förväg. Nedan finner du en pristabell med mer information.

Går det att få rabatt om jag är återkommande kund?

Vår affärside’ innebär att alla kunder tar del av fasta, låga priser. Bokar du via vår enkla onlinebokning får du dessutom 10% rabatt på ditt köp av städning

Ingår städmaterial i priset?

Det städmaterial vi använder är alltid inkluderat i ditt pris. Har du känsliga golv som kräver specialmedel är det dock viktigt att du informerar oss om detta i förväg så att vi vet.

4flyttstad495

banner_juli2015-06-06

Prisexempel flyttstäd

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 890:- 1190:-
Max 40 m2 1090:- 1390:-
Max 50 m2 1290:- 1590:-
Max 60 m2 1390:- 1790:-
Max 70 m2 1490:- 1990:-
Max 80 m2 1590:- 2190:-
Max 90 m2 1690:- 2290:-
Max 100 m2 1790:- 2390:-
Max 110 m2 1890:- 2490:-
Max 120 m2 1990:- 2590:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad städtjänst?

Du kan smidigt göra din bokning av städning via onlinebokningen på vår hemsida. Gör du det får du 10% rabatt på ditt köp av städning i Västerås. Den som hellre gör sin bokning via mejl eller telefon kan självklart göra det istället.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er städning?

Vi på EPL Städ har garanti på alla våra städtjänster. Om du inte är nöjd med resultatet måste du inkomma med besked om detta inom tre dagar från städtillfället. Då åtgärdar vi städningen utan extra kostnad. Efter tre dagar anses städningen vara godkänd från kundens sida.

Vad händer om något går sönder under städningen?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta betyder att om en skada uppstår på grund av oaktsamhet från vår sida så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på något fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Städ betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka städning i Västerås

Hos oss står kunden i centrum för våra tjänster. Vi är stolta över att erbjuda den bästa städningen i Västerås och ser fram emot att välkomna er till oss.

Ni når oss via vår enkla onlinebokning, telefon eller mejl. Tveka inte att höra av er till oss idag.