Flyttstäd i Örebro

Vi på EPL Städ i Örebro är experter på allt som har med städning att göra. Därför är vi ett mycket populärt val på marknaden för såväl privatkunder som företag och organisationer. När du anlitar oss får du många fördelar jämfört om du städar och donar själv.

Sex fördelar med att anlita EPL Städ i Örebro

  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.
  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden
  • är miljöcertifierade
  • gör kunder nöjda i flera städer.

Vi erbjuder följande städtjänster i Örebro

Vi erbjuder flera olika tjänster inom städning. Vi kan ta hand om det mesta oavsett om det gäller flyttstädning, lokalvård eller något annat. Nedan finner du mer information om våra olika tjänster.

Flyttstädning

Alla som någon gång flyttat vet att det kan vara stressigt att koordinera allt som behöver göras. Flyttstädning innebär rengöring av hela lägenheten eller huset. Det tar tid och kräver energi. Genom att låta experterna på flyttstädning ta hand om din flytt i Örebro kan du som ska flytta istället lägga tid på annat. Att prioritera är en nödvändighet för en effektiv flytt och att investera i professionell flyttstädning tjänar du pengar på i längden.

Våra medarbetare arbetar med dig för att säkerställa att processen går till på ett sätt du är bekväm med. Genom tydliga riktlinjer och klara besked städar vi så att en inspektion av resultatet ska kännas lekande lätt. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att dina saker tas om hand på ett bra sätt. Vi vill att du ska få en positiv upplevelse av din flytt där flyttstädningen sker smidigt och diskret, utan att du behöver lyfta ett finger.

Hemstädning

Varje vecka lägger människor ned mycket tid på städning. Tid som de flesta hellre lägger på annat. Att hålla hemmet rent och snyggt är en nödvändighet för att du ska trivas och må bra. Med hemstädning kan du få lägenheten eller huset städat så ofta du önskar, allt beroende på dina behov.

Storstädning

Då och då krävs det att du gör en storstädning där hemma. Detta innebär att du gör mer än bara dammsuger och dammtorkar. Den som inte vill lägga tid på detta kan beställa storstädning i Örebro och låta experterna hos oss göra jobbet åt dig.

Veckostädning

När du väljer att låta oss ta hand om veckostädningen vet du att hemmet blir skinande rent på samma tid varje vecka. Självklart väljer du en dag som passar dig och din familj bäst.

Fönsterputsning

Skinande rena fönster ger en trivsam känsla i hemmet. Fönsterputsning är dock inte särskilt roligt och därför något många gärna skjuter upp. Vi erbjuder fönsterputsning i Örebro för alla som vill ha rena fönster, utan att själva behöva göra grovjobbet.

Kontorsstädning

Som företagare vet du vikten av att hålla det rent och snyggt på kontoret. För att göra det enkelt för dig erbjuder vi kontorsstädning i Örebro för små och stora företag. Det är effektivt, diskret och genomförs självklart på tider som passar er.

Dagisstädning

Förskolan är en plats där barnen ska kunna trivas och utvecklas varje dag. Att hålla miljön ren och fräsch är A&O för att skapa en bra plats för barn. Med vår effektiva dagisstädning kommer såväl barn och vuxna att njuta och ha det roligt varje dag på förskolan.

Lokalvård

Vi erbjuder lokalvård i Örebro för såväl organisationer, skolor som företag. Vi anpassar städningen efter era behov.

Hur mycket kostar det?

På EPL Städ i Örebro har vi en transparent prissättning. Detta innebär att du alltid vet vad det kommer att kosta i förväg. I pristabellen nedan hittar du mer information.

Går det att få rabatt om jag är återkommande kund?

Vi har alltid fasta, låga priser för att du ska veta vad du har att förvänta dig. Genom vår bekväma onlinebokning får du alltid 10% rabatt på ditt köp.

Ingår städmaterial i priset?

Städmaterial ingår alltid i det pris vi erbjuder dig. Det är dock viktigt att du redan i förväg anger om du har extra känsliga golv för exempelvis en flyttstädning så att vi kan förbereda med specialmedel.

4flyttstad495

banner_juli2015-06-06

Prisexempel flyttstäd

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 890:- 1190:-
Max 40 m2 1090:- 1390:-
Max 50 m2 1290:- 1590:-
Max 60 m2 1390:- 1790:-
Max 70 m2 1490:- 1990:-
Max 80 m2 1590:- 2190:-
Max 90 m2 1690:- 2290:-
Max 100 m2 1790:- 2390:-
Max 110 m2 1890:- 2490:-
Max 120 m2 1990:- 2590:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad städtjänst?

Du bokar enklast städning genom att fylla i bokningsformuläret på EPL Städs hemsida. När du använder vår onlinebokning får du 10% rabatt på din städning i Örebro. Den som önskar kan självklart istället boka via telefon eller mejl.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er städning?

Vi lämnar garanti på städningen vi utför. Kunden måste inkomma med besked om att städningen inte är tillräcklig inom tre dagar från städtillfället. I sådana fall åtgärdar vi städningen för att den ska bli perfekt. Efter tre dagar anses städningen som godkänd från kundens sida.

Vad händer om något går sönder under städningen?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta innebär att om en skada uppstår på grund av oaktsamhet från vår sida så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan däremot beror på bristande information eller fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Städ betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka städning i Örebro

För oss står kunden i centrum. Vi är stolta över att erbjuda den bästa städningen för kunder i Örebro och ser fram emot att välkomna er till oss. Ni når oss via den smidiga onlinebokningen, mejl eller telefon.