Flyttstäd i Norrköping

Vi på EPL Städ i Norrköping kan städning. Därför är det inte konstigt att vi är ett populärt val på marknaden. Vi städar åt såväl privatkunder som företag och organisationer. Att anlita oss för era behov inom städning har ett antal fördelar.

Sex fördelar med att anlita EPL Städ i Norrköping

  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.
  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • är miljöcertifierade.
  • gör kunder nöjda i flera städer.

Vi erbjuder följande städtjänster i Norrköping

EPL Städ erbjuder det mesta inom städning. Oavsett om det gäller lokalvård, storstädning, flyttstädning eller något annat. Här nedan läser du mer om vad vi kan erbjuda dig eller ditt företag.

Flyttstädning

Det finns mycket att tänka på inför en flytt och att koordinera allt kan kännas stressigt. Flyttstädning kräver lite extra uppmärksamhet eftersom den innebär rengöring av hela hemmet. Genom att låta våra experter på flyttstädning ta hand om din flytt i Norrköping får du istället tid och energi till annat. Du tjänar som kund på att investera i professionell flyttstädning. Den blir mer effektiv och du undviker extra kostnader.

För oss på EPL Städ är det viktigt att du känner dig bekväm. Därför arbetar vår personal med dig för att skapa en process som du känner dig trygg med. Genom tydliga riktlinjer och klara besked städar vi så att en inspektion av resultatet ska kännas lekande lätt. När du anlitar oss kan du känna dig säker på att dina saker tas om hand på ett bra sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en positiv upplevelse av sin flytt. Flyttstädningen ska ske smidigt och diskret, utan att kunden behöver lyfta ett finger.

Storstädning

De flesta människor städar någon gång per vecka. Emellanåt är det dock nödvändigt att göra en storstädning hemma. Detta betyder att du ägnar tid åt att skrubba och städa platser i hemmet som du vanligtvis inte ägnar mycket tid åt.

En storstädning kräver mycket tid och energi. Du kan slippa detta genom att beställa storstädning i Norrköping och låta experterna göra jobbet åt dig.

Hemstädning

Att hålla hemmet rent är nödvändigt för att må bra men städning tar varje vecka värdefull tid i anspråk. Tid som de allra flesta hellre skulle lägga på roligare saker. Med hemstädning från oss kan du få lägenheten eller huset städat så ofta du önskar. Vi anpassar oss efter dina önskemål.

Fönsterputsning

Att putsa fönster är något som många ser som ett nödvändigt ont. Skinande rena fönster ger en trivsam känsla i hemmet. Vi erbjuder professionell fönsterputsning i Norrköping. Det är enkelt och smidigt att anlita oss och få rena fönster utan krångel.

Veckostädning

Att investera i professionell veckostädning är en trygghet som gör att du kan slappna av. Naturligtvis är det du som kund som väljer dag och tid för din veckostädning. Vi anpassar oss efter vad som passar dig och din familj bäst.

Kontorsstädning

På arbetet är det viktigt att ha en ren och fräsch miljö. Vi erbjuder dig som är företagare kontorsstädning i Norrköping för små och stora företag. Det är diskret, effektivt och lätt att anlita oss. Naturligtvis genomför vi städningen på tider som passar er.

Dagisstädning

De flesta barn spenderar mycket tid på förskolan. Att hålla miljön ren och fräsch är viktigt för att skapa en bra plats för barn. Med vår effektiva dagisstädning kan du känna dig säker på att allt är städat så att både vuxna och barn ska ha en riktigt bra dag.

Lokalvård

Oavsett om det gäller en skola eller organisation erbjuder vi professionell lokalvård, anpassad efter era behov och önskemål.

Hur mycket kostar det?

På EPL Städ i Norrköping tycker vi att det är viktigt att du som kund alltid vet vad det kommer att kosta i förväg. Därför tillämpar vi transparent prissättning. I pristabellen nedan finner du mer information.

Går det att få rabatt om jag är återkommande kund?

Vi erbjuder alltid fasta, låga priser. Den som väljer att boka en städtjänst via vår smidiga onlinebokning får alltid 10% rabatt.

Ingår städmaterial i priset?

Städmaterial är alltid inkluderat i det pris vi erbjuder dig. Om du som kund vet att du har känsliga golv är det viktigt att du i förväg anger detta. Då kan vi inför exempelvis en flyttstädning förbereda med specialmedel.

4flyttstad495

banner_juli2015-06-06

Prisexempel flyttstäd

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 890:- 1190:-
Max 40 m2 1090:- 1390:-
Max 50 m2 1290:- 1590:-
Max 60 m2 1390:- 1790:-
Max 70 m2 1490:- 1990:-
Max 80 m2 1590:- 2190:-
Max 90 m2 1690:- 2290:-
Max 100 m2 1790:- 2390:-
Max 110 m2 1890:- 2490:-
Max 120 m2 1990:- 2590:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad städtjänst?

När du bokar städning via oss är det enklast att använda bokningsformuläret på vår hemsida. Du får då 10% rabatt på ditt köp av städning i Norrköping. Självklart kan du också boka städning via mejl eller telefon.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er städning?

Vi på EPL Städ lämnar alltid garanti på städningen. Om städningen inte är tillräcklig måste kunden inkomma med besked om detta inom tre dagar från städtillfället. I dessa fall åtgärdar vi städningen utan extra kostnad. Efter tre dagar anses städningen vara godkänd från kundens sida.

Vad händer om något går sönder under städningen?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta betyder att om en skada uppstår på grund av oaktsamhet från vår sida så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på något fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Städ betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka städning i Norrköping

Hos oss är kundens upplevelse i centrum. Vi är stolta över att erbjuda den bästa städningen för kunder i Norrköping och ser fram emot att välkomna er till oss. Ni når oss via vår enkla onlinebokning, telefon eller mejl.