Flyttstäd i Linköping

Vi på EPL Städ i Linköping har lång erfarenhet av städtjänster. Vi är ett populärt val på marknaden för såväl privatkunder som företag. När du väljer att anlita oss får du ett antal fördelar.

Sex fördelar med att anlita EPL Städ i Eskilstuna

  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.
  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • gör kunder nöjda i flera städer.
  • är miljöcertifierade.

Vi erbjuder följande städtjänster i Linköping

EPL Städ erbjuder ett flertal smarta städtjänster. Våra duktiga medarbetare lyssnar in dina behov och önskemål och utför sedan jobbet. Med oss kan du alltid känna trygghet med ditt val. Här nedan finns mer information om de tjänster vi erbjuder.

Flyttstädning

Inför en flytt finns det mycket att ordna och att få allt på plats kan ibland kännas stressigt. En flyttstädning kräver mer tid och noggrannhet än en vanlig städning. Detta har att göra med att utrymmen du vanligtvis inte städar ofta måste rengöras ordentligt. Genom att anlita oss på EPL Städ i Linköping blir flyttstädningen professionellt gjord. Detta betyder mindre risk för oväntade kostnader i samband med flytten.

Tillsammans med oss skapar vi en flyttprocess som du känner dig trygg med. Det ska kännas enkelt att flytta med oss. Dessutom är vi måna om att du ska veta att vi tar hand om dina saker på bästa sätt. Dina behov och önskemål sätts därför i centrum när vi arbetar.

Vi ger dig som kund alltid tydlig information och raka besked. Vårt mål är att göra en effektiv flyttstädning där du inte behöver lyfta ett finger. Att anlita EPL Städ ska vara en investering du kan rekommendera till andra.

Storstädning

Vi vet att alla med jämna mellanrum måste göra en storstädning där hemma eller på kontoret. Det räcker helt enkelt inte att städa som vanligt år ut och år in. EPL Städ i Linköping är experter på storstädningar. Våra professionella medarbetare ser till att du får ordning och reda så att du istället kan ägna dig åt annat. Självklart anpassar vi oss efter dina behov och önskemål.

Veckostädning

Genom regelbunden veckostädning vet du som kund att hemmet hålls rent och snyggt. Du väljer tid, dag och omfattning och vi städar ditt hem eller utrymme till en professionell standard.

Hemstädning

Att välja professionell hemstädning blir allt vanligare. Du slipper lägga ned värdefull tid på att städa. Dessutom får du det professionellt genomfört av våra duktiga medarbetare. När du väljer hemstädning vinner du i alla lägen.

Fönsterputsning

Professionellt rengjorda fönster är ett nöje att titta ut igenom. Vi på EPL Städ är experter på fönsterputsning. Vi tar alltid hänsyn till dina önskemål och behov för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Dagisstädning

Vi genomför städning av förskolor till en hög standard och ett konkurrenskraftigt pris. När du anlitar oss är du trygg med att barnen varje dag möts av en förskola som är trivsam att vara på för alla.

Kontorsstädning

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning i Linköping. Därför väljer många företagare att anlita oss för att få professionella resultat och en effektiv städning. Du väljer när och hur ofta vi ska komma.

Lokalvård

Vi kan lokalvård och städar allt från organisationer till fabriker och skolor. Bra lokalvård är guld värt för alla som vill vistas i en fräsch miljö. Vi ser till att du får precis detta på en tid och i en omfattning som passar er.

Hur mycket kostar det?

På EPL Städ tycker vi att det är viktigt att kunderna vet hur mycket en tjänst kostar i förväg. Därför tillämpar vi transparent prissättning. Nedan finner du en pristabell med mer information. .

Går det att få rabatt om jag är återkommande kund?

Vår affärside’ innebär att vi erbjuder fasta, låga priser till alla. Bokar du via den smidiga onlinebokningen får du dessutom 10% rabatt på ditt köp av städning.

Ingår städmaterial i priset?

Det städmaterial vi använder är alltid inkluderat priset. Har du känsliga golv som kräver specialmedel är det dock viktigt att du informerar oss om detta i förväg så att vi kan förbereda oss inför detta.

4flyttstad495

banner_juli2015-06-06

Prisexempel flyttstäd

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 890:- 1190:-
Max 40 m2 1090:- 1390:-
Max 50 m2 1290:- 1590:-
Max 60 m2 1390:- 1790:-
Max 70 m2 1490:- 1990:-
Max 80 m2 1590:- 2190:-
Max 90 m2 1690:- 2290:-
Max 100 m2 1790:- 2390:-
Max 110 m2 1890:- 2490:-
Max 120 m2 1990:- 2590:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad städtjänst?

Det enklaste sättet att boka är via vårt onlineformulär på hemsidan. Genom att boka via den får du 10% rabatt på ditt köp av städning i Linköping. Den som hellre gör sin bokning via mejl eller telefon kan självklart göra det istället.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er städning?

Vi på EPL Städ lämnar alltid en garanti på alla våra städtjänster. Om du inte är nöjd med resultatet måste du meddela oss detta inom tre dagar från städtillfället. Då åtgärdar vi städningen utan extra kostnad. Efter tre dagar anses städningen vara godkänd från kundens sida.

Vad händer om något går sönder under städningen?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta betyder att om en skada uppstår på grund av oaktsamhet från vår sida så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på något fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Städ betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka städning i Eskilstuna

För oss står kunden i centrum. Vi är stolta över att erbjuda den bästa städningen i Linköping och ser fram emot att välkomna er till oss.

Ni når oss via vår enkla onlinebokning, telefon eller mejl.