Flyttstäd i Karlstad

Vi på EPL Städ i Karlstad har lång erfarenhet av städtjänster till privatkunder såväl som företag. Vi kan städning och är stolta över att kunna erbjuda såväl bra priser som hög kvalitet på alla våra tjänster. När du anlitar oss för dina städbehov får du ett antal fördelar.

Sex fördelar med att anlita EPL Städ i Karlstad

  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.
  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • gör kunder nöjda i flera städer.
  • är miljöcertifierade.

Vi erbjuder följande städtjänster i Karlstad

EPL Städ erbjuder ett antal olika städtjänster till marknaden. Våra duktiga medarbetare utför allt från flyttstädning till kontorsstädning. Genom att välja oss kan du känna dig säker på att få ett professionellt resultat. Nedan finner du mer information om vilka tjänster vi erbjuder.

Flyttstädning

En flytt innebär stressiga stunder, planering och många olika saker som ska koordineras. Det kräver mycket tid och energi för den som ska genomföra projektet. Genom att anlita oss på EPL Städ i Karlstad kan du vara säker på att få ett professionellt resultat. Vi tycker det är viktigt att tillsammans med kunden skapa en flyttprocess som fungerar för honom eller henne.

När du kontaktar oss för att boka flyttstädning skapar vi tillsammans en flyttprocess som du som kund är trygg med. Vi sätter stor vikt vid att ta hand om dina saker på bästa sätt. Du ska alltid veta att vi tar vårt jobb på största allvar och lyssnar in vilka önskemål du har.

Vi arbetar med tydlig information och raka besked. Vårt mål är att göra en effektiv flyttstädning där du som kund inte ska behöva lyfta ett finger under processens gång. Tillsammans med oss ska det kännas enkelt och smidigt att flytta.

Hemstädning

De flesta människor lägger varje vecka ned mycket tid på att hålla hemmet rent. Tid som de hellre skulle lägga på annat. Genom att anlita oss tar vi hand om hemstädningen på ett professionellt sätt. Du kan istället ägna tiden åt mer värdefulla saker för dig.

Kontorsstädning

Företagare vill ha effektiva och professionella resultat. Genom att anlita oss för kontorsstädning i Karlstad kan du vara säker på att du får precis detta. Naturligtvis väljer du själv tid och omfattning för er kontorsstädning så att den passar in med era tider.

Fönsterputsning

När du anlitar EPL Städ vet du att dina fönster kommer bli skinande rena. Du anger tid och dg. Vi tar hand om resten åt dig. Du kommer garanterat bli nöjd med resultatet.

Veckostädning

Med regelbunden veckostädning vet du att ditt hem kommer att bli skinande rent, utan att du behöver lägga ned tid på att städa. Vi på EPL Städ erbjuder våra kunder professionellt städade hem på en tid och dag som passar just er familj.

Storstädning

Med jämna mellanrum är det viktigt att se till att hemmet får en riktig storstädning. Detta innebär att du skrubbar och tvättar platser som vanligtvis inte städas så ofta. Storstädning tar tid. Genom att låta oss ta hand om storstädningen i Karlstad kan du känna dig trygg med att det blir gjort ordentligt. Våra duktiga medarbetare är experter på städning och anpassar sig naturligtvis efter dina önskemål.

Dagisstädning

En ren och fräsch förskola är viktigt för att skapa en miljö där barnen trivs. Vi på EPL Städ är experter på att städa förskolor till en hög standard. Med oss kan du känna dig trygg med att barnen kommer att må bra under den tid de spenderar på förskolan.

Lokalvård

Vi kan städning och är övertygade om att bra lokalvård bidrar till ett hälsosammare samhälle. När du anlitar oss för lokalvård på din organisation, ditt kontor eller annan plats kan du vara säker på att du får goda resultat, varje gång. Du väljer själv tid, plats och omfattning.

Hur mycket kostar det?

På EPL Städ har vi transparent prissättning. Detta betyder att du som kund vet vad det kommer att kosta i förväg. Nedan finner du en pristabell med mer information.

Går det att få rabatt om jag är återkommande kund?

Vi har alltid fasta, låga priser på våra städtjänster. När du väljer att boka online får du dessutom 10% rabatt på ditt köp.

Ingår städmaterial i priset?

Det städmaterial vi använder är alltid inkluderat i ditt pris. Har du känsliga golv som kräver specialmedel är det dock viktigt att du informerar oss om detta i förväg så att vi vet.

4flyttstad495

banner_juli2015-06-06

Prisexempel flyttstäd

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 890:- 1190:-
Max 40 m2 1090:- 1390:-
Max 50 m2 1290:- 1590:-
Max 60 m2 1390:- 1790:-
Max 70 m2 1490:- 1990:-
Max 80 m2 1590:- 2190:-
Max 90 m2 1690:- 2290:-
Max 100 m2 1790:- 2390:-
Max 110 m2 1890:- 2490:-
Max 120 m2 1990:- 2590:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad städtjänst?

Det enklaste är att göra din bokning via onlinebokningen på vår hemsida. Då får du 10% rabatt på ditt köp av städning i Karlstad. Vill du hellre kontakta oss via mejl eller telefon kan du såklart även göra detta.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er städning?

Vi på EPL Städ lämnar alltid garanti på de städtjänster vi erbjuder. Är du inte nöjd med resultatet måste du meddela oss detta senaste tre dagar efter städtillfället. Då åtgärdar vi städningen utan extra kostnad. Efter tre dagar anses städningen vara godkänd från kundens sida.

Vad händer om något går sönder under städningen?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta betyder att om en skada uppstår på grund av oaktsamhet från vår sida så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på något fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Städ betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka städning i Eskilstuna

Hos oss är nöjda kunder viktigast. Vi är stolta över att erbjuda den bästa städningen i Karlstad. Ni når oss via vår enkla onlinebokning, telefon eller mejl. Välkommen att kontakta oss redan idag.

Boka online!

Grundläggande uppgifter
Tillval
Fråga, Information, Portkod, Övrigt

Eftersom du angivit storlek högre än 120m2 kontaktar vi dig för offert. Det beräknade priset nedan kan därför skilja sig från ditt slutpris.

Beräknat totalpris: 0:-

Grundläggande uppgifter
Tillval
Periodicitet
Fråga, Information, Portkod, Övrigt

Eftersom du angivit storlek högre än 120m2 kontaktar vi dig för offert. Det beräknade priset nedan kan därför skilja sig från ditt slutpris.

Beräknat totalpris: 0:-