Flyttstäd i Jönköping

Vi på EPL Städ i Jönköping är experter på allt som har med städning att göra. Med vår långa erfarenhet på marknaden är vi ett populärt val bland kunder inom såväl företagsvärlden som privat. När du väljer oss för dina städbehov får du ett antal fördelar.

Sex fördelar med att anlita EPL Städ i Jönköping

  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.
  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • gör kunder nöjda i flera städer.
  • är miljöcertifierade.

Vi erbjuder följande städtjänster i Jönköping

EPL Städ erbjuder flera olika städtjänster. Du anger vilka behov du har och våra duktiga medarbetare utför jobbet på plats. Med oss kan du alltid känna trygghet med ditt val. Här nedan finner du mer information om de tjänster vi erbjuder.

Flyttstädning

Att koordinera allt som behöver göras inför en flytt kan vara stressigt. En flyttstädning kräver energi och mycket tid. Det är extra viktigt att städningen är gjord till en hög standard. När du anlitar oss på EPL Städ i Jönköping försäkrar du dig om att flyttstädningen blir professionellt gjord. Detta innebär mindre risk för oväntade kostnader i samband med flytten.

När du som kund bokar flyttstädning via oss skapar vi tillsammans en flyttprocess som du känner dig trygg med. Vi vill att du ska känna dig säker på att vi tar hand om dina saker på bästa sätt. Vi tar dina önskemål och behov på största allvar.

Vi arbetar med tydlig information och raka besked. Vårt mål är att göra en effektiv flyttstädning där du som kund inte ska behöva lyfta ett finger under processens gång. Att städa med professionella resultat är det vi kan bäst. Tillsammans med oss ska det kännas enkelt att flytta till en ny bostad.

Hemstädning

Genom att anlita oss för att städa ditt hem sparar du värdefull tid. Tid som du istället kan lägga på saker som intresserar dig. Som kund väljer du en dag och tid som passar att vi kommer. Vi gör ditt hem rent och snyggt, så ofta du önskar.

Storstädning

Med jämna mellanrum måste du storstäda. Detta innebär att du lägger ned extra tid och energi på utrymmen du vanligtvis inte ägnar så mycket tid åt. När du anlitar oss på EPL Städ för din storstädning Jönköping kan du vara säker på att vi skapar ordning och reda. Vi är experter på det vi gör och sätter stort värde vid att ta extra bra hand om dina saker.

Fönsterputsning

Skinande rena fönster är ett nöje för de allra flesta. Tyvärr är det dock en syssla som många skjuter på framtiden. Genom att anlita oss får du professionellt rengjorda fönster, varje gång. Du väljer själv när det passar att vi kommer.

Lokalvård

Vi är övertygade om att bra lokalvård skapar bättre arbetsplatser och lokaler där människor spenderar tid. När du anlitar oss för lokalvård kan du vara trygg med att vi utför professionellt och effektivt arbete. Självklart väljer du själv dag, tid och omfattning för den lokalvård du vill ha.

Veckostädning

Vi på EPL Städ erbjuder våra kunder regelbunden veckostädning. Fördelen med detta är att du alltid vet att ditt hem blir rent och snyggt med lagom jämna mellanrum. Du väljer en tid som passar dig och din familj. Vi städar ditt hem till en professionell standard.

Dagisstädning

Det är viktigt att hålla förskolan ren och fräsch. Vi på EPL Städ har lång erfarenhet av städning av förskolor och våra duktiga medarbetare städar till perfektion. När du anlitar oss kan du vara säker på att barnen varje dag möts av en förskola som stimulerar till lek, skoj och utveckling.

Kontorsstädning

För dig som är företagare är det viktigt med effektiva och professionella resultat. Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning i Jönköping och städar er arbetsplats på en tid som passar er.

Hur mycket kostar det?

På EPL Städ bryr vi oss om våra kunder. Därför har vi transparent prissättning. Detta innebär att du som kund alltid vet vad priset kommer att bli i förväg. Nedan hittar du en pristabell med nödvändig information.

Går det att få rabatt om jag är återkommande kund?

Vår affärside’ innebär att alla kunder får fasta, låga priser. När du väljer vår onlinebokning får du dessutom 10% rabatt på ditt köp av städning.

Ingår städmaterial i priset?

Det städmaterial vi använder är alltid inkluderat i priset vi ger dig. Har du känsliga golv som kräver specialmedel är det dock viktigt att du informerar oss om detta i förväg så att vi kan förbereda oss.

4flyttstad495

banner_juli2015-06-06

Prisexempel flyttstäd

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 890:- 1190:-
Max 40 m2 1090:- 1390:-
Max 50 m2 1290:- 1590:-
Max 60 m2 1390:- 1790:-
Max 70 m2 1490:- 1990:-
Max 80 m2 1590:- 2190:-
Max 90 m2 1690:- 2290:-
Max 100 m2 1790:- 2390:-
Max 110 m2 1890:- 2490:-
Max 120 m2 1990:- 2590:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad städtjänst?

Det är enklast att göra din beställning via vår onlinebokning på hemsidan. Gör du det får du 10% rabatt på ditt köp av städning i Jönköping. Vill du hellre boka via telefon eller mejl går detta naturligtvis bra också.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er städning?

Vi lämnar alltid garanti på våra städtjänster. För att vi ska åtgärda eventuella problem kostnadsfritt måste du kontakta oss inom tre dagar från städtillfället. Efter tre dagar anses städningen vara godkänd från kundens sida.

Vad händer om något går sönder under städningen?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta betyder att om en skada uppstår på grund av oaktsamhet från vår sida så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på något fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Städ betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka städning i Jönköping

Vi tycker att det är viktigt med nöjda kunder. EPL Städ är därför stolta över att erbjuda den bästa städningen i Jönköping.

Ni når oss via vår enkla onlinebokning, telefon eller mejl. Tveka inte att höra av er till oss idag.

Ni når oss via vår enkla onlinebokning, telefon eller mejl.