Flyttstäd i Eskilstuna

Vi på EPL Städ i Eskilstuna är experter på det mesta inom städning. Därför är det inte konstigt att vi är ett populärt val på marknaden. Vi utför städtjänster åt både privatkunder och företag. När du anlitar oss för dina städbehov får du ett antal fördelar.

Sex fördelar med att anlita EPL Städ i Eskilstuna

  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.
  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • är miljöcertifierade.
  • gör kunder nöjda i flera städer.

Vi erbjuder följande städtjänster i Eskilstuna

EPL Städ kan hjälpa till med det mesta inom städning. Vi hanterar allt från flyttstädning till lokalvård. Tack vare våra professionella medarbetare kan du alltid känna trygghet i att resultatet blir perfekt. Här nedan hittar du mer information om vad vi erbjuder.

Flyttstädning

Alla som någon gång flyttat vet att det kan kännas stressigt att koordinera allt. Flyttstädning innebär rengöring av hela hemmet, även områden som du inte vanligtvis ägnar mycket tid åt. Genom att låta oss på EPL Städ ta hand om din flytt i Eskilstuna får du tid och energi till annat. Att investera i professionell flyttstädning innebär att du får effektiv städning och undviker oväntade kostnader.

För oss är det viktigt att du känner dig bekväm under hela din flytt och att upplevelsen blir positiv. Därför arbetar våra medarbetare med dig för att skapa en process som du känner dig trygg med. Vi strävar efter att en inspektion av resultatet ska gå lekande lätt. Hos oss kan du räkna med tydliga riktlinjer och klara besked. Vi tar hand om dina saker på bästa sätt genom hela flyttstädningen. Den ska ske smidigt och diskret, utan att kunden behöver lyfta ett finger.

Storstädning

Att hålla rent och snyggt där hemma är viktigt för att må bra och känna trivsel. De flesta människor städar någon gång per vecka. Med jämna mellanrum är det dock nödvändigt att göra en storstädning hemma. Detta kräver mycket tid och energi och tenderar att bli något som många gärna skjuter på framtiden. Genom att beställa storstädning i Eskilstuna från oss kan du känna dig trygg med att du får ett rent hem utan att göra jobbet själv.

Hemstädning

Det är nödvändigt att städa sitt hem. Tyvärr tar städning upp värdefull tid som du hellre skulle spendera på annat. Då du anlitar oss för att städa ditt hem kan du välja själv hur ofta du vill få huset eller lägenheten städad. Vi anpassar oss efter dina behov.

Veckostädning

Genom professionell veckostädning vet du att ditt hem regelbundet görs rent och snyggt. Det är en trygghet som gör att du kan slappna av. Självklart väljer du själv dag och tid för städningen. EPL Städ anpassar sig efter vad som fungerar för dig och din familj.

Dagisstädning

En ren och fräsch miljö är extra viktigt på platser där det finns barn. Vi utför professionell städning av förskolor. Med vår hjälp kan du känna dig säker på att allt är städat och därmed säkert för barnen som spenderar tid på förskolan varje vecka.

Kontorsstädning

De flesta entreprenörer vill ha kontorsstädning som håller hög nivå till bra priser. Vi erbjuder dig kontorsstädning i Eskilstuna. På tider som passar dig städar vi diskret, effektivt och med hög kvalitet.

Fönsterputsning

Vi ger dig skinande, rena fönster med professionellt resultat. Naturligtvis utför vi fönsterputsning i Eskilstuna när det passar dig och dina behov. Genom att anlita oss får du rena fönster utan krångel.

Lokalvård

Vi utför professionell lokalvård till skolor, organisationer och företag i Eskilstuna. Du väljer själv dag, tid och omfattning baserat på de behov du har.

Hur mycket kostar det?

Vi använder oss av transparent prissättning. När du väljer att anlita oss vet du därför vad det kommer att kosta i förväg. I pristabellen nedan hittar du mer information.

Går det att få rabatt om jag är återkommande kund?

Vi erbjuder alltid fasta, låga priser till våra kunder. Väljer du att boka en städtjänst via vår smidiga onlinebokning får du alltid 10% rabatt.

Ingår städmaterial i priset?

Städmaterial är alltid inkluderat i vårt pris. Om du som kund vet att du har känsliga golv är det viktigt att du i förväg anger detta. Då kan vi inför en städning förbereda med specialmedel.

4flyttstad495

banner_juli2015-06-06

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad städtjänst?

Det är lättast att göra din städbokning via bokningsformuläret på vår hemsida. Du får då 10% rabatt på ditt köp av städning i Eskilstuna. Självklart kan du också göra din bokning via mejl eller telefon.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er städning?

Vi på EPL Städ lämnar alltid garanti på den städning vi utför. Om resultatet inte är tillräckligt bra måste kunden inkomma med besked om detta inom tre dagar från städtillfället. Då åtgärdar vi städningen utan extra kostnad. Efter tre dagar anses städningen vara godkänd från kundens sida.

Vad händer om något går sönder under städningen?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta innebär att om en skada uppstår på grund av oaktsamhet från vår sida så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på något fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Städ betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka städning i Eskilstuna

Hos oss står kunden i centrum för våra tjänster. Vi är stolta över att erbjuda den bästa städningen i Eskilstuna och ser fram emot att välkomna er till oss.

Ni når oss via vår enkla onlinebokning, telefon eller mejl.

Prisexempel flyttstäd

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 890:- 1190:-
Max 40 m2 1090:- 1390:-
Max 50 m2 1290:- 1590:-
Max 60 m2 1390:- 1790:-
Max 70 m2 1490:- 1990:-
Max 80 m2 1590:- 2190:-
Max 90 m2 1690:- 2290:-
Max 100 m2 1790:- 2390:-
Max 110 m2 1890:- 2490:-
Max 120 m2 1990:- 2590:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.