Flyttfirma i Västerås

Vi på EPL Flytt är ditt självklara val av flyttfirma i Västerås. En flytt innebär nya möjligheter men kan också vara stressig. Detta är anledningen till att vi erbjuder smarta helhetslösningar där du låter oss sköta allt praktiskt. Vårt motto är konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att du får ett resultat du känner dig nöjd med.

Sex fördelar med att anlita EPL Flytt i Västerås

  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.
  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • gör kunder nöjda i flera städer.
  • är miljöcertifierade.

Vi erbjuder följande flyttjänster i Västerås

EPL Flytt vänder sig till både företag och privatpersoner. Vi gör det enkelt att flytta oavsett vem du är. Du anger vad du behöver och vi tar hand om allt från packning till flyttstädning beroende på dina behov. Har du behov av magasinering kan vi hjälpa till med det.
Nedan kan du läsa mer om de flyttjänster vi kan erbjuda dig.

Bohag

EPL Flytt har lång erfarenhet av att hantera hela bohag. När du anlitar oss vet du att processen hanteras professionellt och effektivt. Naturligtvis anpassar vi oss efter dina behov.

Hem

När du flyttar finns det mycket att tänka på. Vi tar hand om stressen det kan innebära genom att tillsammans med dig planera och sedan utföra flytten. Du kan slappna av och njuta av ditt nya hem.

Kontor

Företagare vet att allt eftersom verksamheten utvecklas kan lokalerna bli för små. En företagsflytt tar tid och energi. Genom att anlita oss på EPL Flytt låter du oss ta hand om hela processen så att du kan ägna dig åt annat.

Skola

Varje projekt där en skola måste byta lokaler eller genomföra en intern flytt innebär planering och tid. EPL Flytt hjälper er med er skolflytt, oavsett storlek. Självklart erbjuder vi möjligheter att magasinera de möbler eller den utrustning ni inte längre har behov av.

Förskola

Vi är vana vid att genomföra flytthjälp på förskolor. Vare sig det gäller ett byte av lokaler eller magasinering av möbler och leksaker finns vi på plats för att uppnå ett professionellt resultat.

Hur mycket kostar det?

EPL Flytt i Västerås erbjuder smidig flytthjälp när du behöver den. Genom transparent prissättning vet du som kund vilka kostnaderna blir i förväg. Nedan hittar du en pristabell med mer information.

Går det att få rabatt?

Vi erbjuder våra kunder fasta, låga priser. Genom att boka via hemsidan får du 10% rabatt på ditt köp. Den som har möjlighet att flytta mellan den fjärde och tjugofjärde i månaden får ytterligare rabatt. Kontakta oss idag för att få mer information om dina möjligheter till extra bra priser.

Ingår flyttlådor i priset?

Utlåning av flyttlådor är inkluderat i priset, oavsett vilken flyttjänst du väljer. Detta gäller om du gör en bokning via nätet, per telefon eller mejl.

 

 

 

Prisexempel flyttfirma

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 2395:- 3095:-
Max 40 m2 2995:- 3895:-
Max 50 m2 3495:- 4495:-
Max 60 m2 3995:- 4995:-
Max 70 m2 4495:- 5595:-
Max 80 m2 4995:- 6295:-
Max 90 m2 5495:- 6595:-
Max 100 m2 5895:- 6995:-
Max 110 m2 6095:- 7295:-
Max 120 m2 6295:- 7495:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Minsta storlek vid bärhjälp samt Bohagsflytt är som regel 30m2, kontakta oss mer än gärna vid frågor & funderingar.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad flyttjänst?

Du bokar lättast flytthjälp i Västerås genom vårt smidiga bokningsformulär som du hittar på hemsidan. Du får då 10% rabatt på ditt köp. Den som är mer bekväm med att boka via telefon eller mejl kan såklart göra det istället.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er flytthjälp?

Vi lämnar alltid garanti på våra flyttjänster. Vid eventuella klagomål måste kunden inkomma med dessa inom tre dagar från flyttillfället. Efter tre dagar anses flytthjälpen vara godkänd och kunden nöjd.

Vad händer om något går sönder under flytten?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta betyder att om en skada uppstår under flytten, på grund av oaktsamhet från vår sida, så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Flytt betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka flytthjälp i Eskilstuna

För oss på EPL Flytt står kundens behov och önskemål i centrum. Vi är stolta över att erbjuda den bästa flytthjälpen för kunder i Västerås och ser fram emot att välkomna er till oss.

Ni når oss via den smidiga onlinebokningen, telefon eller mejl.