Flyttfirma i Örebro

Vi på EPL Flytt är ditt självklara val av flyttfirma i Örebro. Vi vet att det kan vara stressigt att flytta och erbjuder därför helhetslösningar där du som kund själv bestämmer vad du vill ha hjälp med. Vårt motto är att alltid vara konkurrenskraftiga när det gäller både pris och kvalitet. Det ska vara smidigt att flytta med hjälp av oss.

Sex fördelar med att anlita EPL Flytt i Örebro

  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.
  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • är miljöcertifierade.
  • gör kunder nöjda i flera städer.

Vi erbjuder följande flyttjänster i Örebro

Vi erbjuder helhetslösningar för den som ska flytta. Detta innebär att vi kan ta hand om allt från packning, bärhjälp och transport till flyttstädning och andra extratjänster. Vid behov tillhandahåller vi även magasinering.

Naturligtvis är vi en flyttfirma som riktar oss till såväl företag som privatpersoner. Nedan finner du mer information om vilka områden vi kan hjälpa till inom.

Hem

Att flytta till en ny bostad är ett stort projekt som kräver noggrann planering. Genom att låta en flyttfirma ta hand om flytten kan du slappna av och istället ägna dig åt annat.

Kontor

Du som är företagare vet att en företagsflytt tar mycket tid i anspråk. Genom att anlita oss på EPL Flytt vet du att projektet är i goda händer då våra experter sköter allt.

Skola

Skolor står inför många utmaningar vad gäller plats, budget och andra förändringar som kan uppkomma i vardagen. Vi kan hjälpa till med allt från mindre, interna flyttar till större projekt där skolans lokaler ska byggas om eller helt enkelt flyttas till en ny byggnad.

Förskola

På en förskola finns allt som barnen behöver för en givande och rolig vardag. Vid en flytt är det därför viktigt att allt kommer med och tas om hand på bästa sätt på vägen. Vi på EPL Flytt hjälper er när ni ska byta lokaler eller vill magasinera delar av förskolans möbler och leksaker.

Bohag

Det kommer tidpunkter i livet då hela bohag måste sorteras, packas ned, flyttas eller magasineras. Vi kan vid dessa stunder ta ansvar för hela processen.

Hur mycket kostar det?

På EPL Flytt i Örebro tycker vi att det ska vara enkelt att flytta. Vi tillämpar därför en transparent prissättning. Detta innebär att du som kund alltid vet vad din flytthjälp kommer att kosta i förväg. I pristabellen nedan finns mer information.

Går det att få rabatt?

Vi har alltid fasta, låga priser för att du ska veta vad du har att förvänta dig. Genom vår bekväma onlinebokning får du alltid 10% rabatt på ditt köp. Kan du som kund tänka dig att flytta någon gång mellan den fjärde och den tjugofjärde i månaden kan du få ytterligare rabatter. Naturligtvis är du välkommen att kontakta oss direkt för mer information.

Ingår flyttlådor i priset?

Flyttlådor för utlåning ingår alltid i det pris vi erbjuder dig. Detta gäller om du gör en bokning via nätet, per telefon eller mejl.

 

 

 

Prisexempel flyttfirma

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 2395:- 3095:-
Max 40 m2 2995:- 3895:-
Max 50 m2 3495:- 4495:-
Max 60 m2 3995:- 4995:-
Max 70 m2 4495:- 5595:-
Max 80 m2 4995:- 6295:-
Max 90 m2 5495:- 6595:-
Max 100 m2 5895:- 6995:-
Max 110 m2 6095:- 7295:-
Max 120 m2 6295:- 7495:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Minsta storlek vid bärhjälp samt Bohagsflytt är som regel 30m2, kontakta oss mer än gärna vid frågor & funderingar.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad flyttjänst?

Du bokar enklast flytthjälp i Örebro genom att fylla i bokningsformuläret på EPL Flytts hemsida. Vid bokning online får alla kunder 10% rabatt på sitt köp. Den som önskar kan självklart boka via telefon eller mejl istället.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er flytthjälp?

Vi är en flyttfirma som alltid lämnar en garanti på vår flytthjälp. Kunden måste inkomma med ett klagomål kring flytthjälpen senast tre dagar från flyttillfället. Efter tre dagar anses flytthjälpen vara godkänd och kunden nöjd.

Vad händer om något går sönder under flytten?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta innebär att om en skada uppstår under flytten, på grund av oaktsamhet från vår sida, så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan däremot beror på bristande information eller fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Flytt betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka flytthjälp i Örebro

För oss på EPL Flytt står kunden i centrum. Att flytta med oss ska kännas tryggt och säkert för alla. Vi är därför stolta över att erbjuda den bästa flytthjälpen för kunder i Örebro och ser fram emot att välkomna er till oss.

Ni når oss via den smidiga onlinebokningen, mejl eller telefon.