Flyttfirma i Norrköping

Vi på EPL Flytt är ditt självklara val av flyttfirma i Norrköping. Vi vet att en flytt innebär många beslut och stressiga situationer. Därför erbjuder vi helhetslösningar där du som kund får hjälp med det du behöver inför din flytt. Vårt motto är att alltid vara konkurrenskraftiga när det gäller både pris och kvalitet. Det ska vara enkelt att flytta med hjälp av oss.

Sex fördelar med att anlita EPL Flytt i Norrköping

  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.
  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • är miljöcertifierade.
  • gör kunder nöjda i flera städer.

Vi erbjuder följande flyttjänster i Norrköping

Våra smarta helhetslösningar gör det till ett nöje att flytta. Vi kan ta hand om allt från packning, bärhjälp och transport till flyttstädning. Om du önskar tillhandahåller vi även magasinering.

EPL Flytt är en flyttfirma som riktar sig till såväl företag som privatpersoner. Du kan läsa mer om våra tjänster nedan.

Hem

En flytt till ett nytt hem är ett stort projekt. Genom att anlita en flyttfirma får du hjälp med planering och utförande. Detta sparar dig tid som du istället kan ägna åt andra saker.

Skola

Varje skolledare vet att skolan står inför utmaningar vad gäller budget och andra förändringar. Vi hjälper er med allt från små flyttar till större projekt där skolan behöver byta lokaler. Det finns även möjligheter till att låta magasinera delar av möbler och utrustning som skolan inte har plats till.

Förskola

Barnens välmående kräver en givande miljö. Vi på EPL Flytt hjälper er med byten av lokaler, en intern flytt eller magasinering av förskolans möbler och leksaker. Genom att anlita oss vet ni att projektet är i goda händer.

Kontor

När företaget byter lokaler är det smart att låta våra experter sköta jobbet. Genom att anlita oss på EPL Flytt vet du att projektet är i goda händer. Detta innebär mer tid över till dig.

Bohag

Vi är experter på att hantera bohag. Våra duktiga medarbetare sorterar, packar, flyttar och magasinerar vid behov. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att processen sköts på ett professionellt sätt.

Hur mycket kostar det?

På EPL Flytt i Norrköping tycker vi att det ska vara smidigt att anlita flytthjälp. Vi tillämpar därför en transparent prissättning. Detta innebär att du som kund alltid vet vad kostnaderna blir i förväg. I pristabellen nedan finner du mer information.

Går det att få rabatt?

Vi vill att du ska veta vad du kan förvänta dig när du anlitar oss. Därför har vi alltid fasta, låga priser. När du väljer att boka flytthjälp via onlinebokningen på hemsidan får du alltid 10% rabatt. Väljer du att flytta mellan den fjärde och tjugofjärde i månaden kan du få ytterligare rabatt. Kontakta oss direkt för mer information.

Ingår flyttlådor i priset?

Utlåning av flyttlådor är inkluderat i ditt pris. Detta gäller om du gör en bokning via nätet, per telefon eller mejl.

 

 

 

Prisexempel flyttfirma

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 2395:- 3095:-
Max 40 m2 2995:- 3895:-
Max 50 m2 3495:- 4495:-
Max 60 m2 3995:- 4995:-
Max 70 m2 4495:- 5595:-
Max 80 m2 4995:- 6295:-
Max 90 m2 5495:- 6595:-
Max 100 m2 5895:- 6995:-
Max 110 m2 6095:- 7295:-
Max 120 m2 6295:- 7495:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Minsta storlek vid bärhjälp samt Bohagsflytt är som regel 30m2, kontakta oss mer än gärna vid frågor & funderingar.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad flyttjänst?

Det enklaste sättet att boka flytthjälp i Norrköping är via bokningsformuläret på vår hemsida. Du får då 10% rabatt på ditt köp. Det går självklart bra att även boka via telefon eller mejl.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er flytthjälp?

EPL Flytt är en flyttfirma som alltid lämnar garanti på vår flytthjälp. Kunden måste inkomma med eventuella klagomål kring flytthjälpen senast tre dagar efter flyttillfället. Efter tre dagar anses flytthjälpen vara godkänd och kunden nöjd.

Vad händer om något går sönder under flytten?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta innebär att om en skada uppstår under flytten, på grund av oaktsamhet från vår sida, så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på bristande information eller fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Flytt betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka flytthjälp i Norrköping

För oss på EPL Flytt står kunden i centrum. Att flytta med oss ska kännas enkelt och smidigt för alla. Vi är därför stolta över att erbjuda den bästa flytthjälpen för kunder i Norrköping och ser fram emot att välkomna er till oss.

Ni når oss via den smidiga onlinebokningen, telefon eller mejl. Tveka inte att höra av er.