Flyttfirma i Linköping

Vi på EPL Flytt har lång erfarenhet inom flyttbranschen. Därför är det inte så konstigt att det för de allra flesta är det självklara valet av flyttfirma i Linköping. Vi vet att en flytt kan kännas stressig. Därför erbjuder vi våra kunder smarta helhetslösningar där vi sköter allt det praktiska. Vårt motto är konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. När du anlitar oss kan du vara säker på att få ett resultat du är nöjd med.

Sex fördelar med att anlita EPL Flytt i Linköping

  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.
  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • gör kunder nöjda i flera städer.
  • är miljöcertifierade.

Vi erbjuder följande flyttjänster i Linköping

EPL Flytt erbjuder flyttjänster till både företag och privatpersoner. Du anger vad du behöver och vi sköter allt från packning, bärhjälp till transport. Dessutom har vi ett antal extratjänster som exempelvis magasinering vid behov. Nedan kan du läsa mer om de flyttjänster vi kan erbjuda dig.

Hem

När du flyttar finns det mycket att tänka på och koordinera. Detta kan innebära stressiga stunder. Vi på EPL Flytt planerar flytten tillsammans med dig och utför allt det praktiska arbetet. Allt du behöver göra är att slappna av och njuta av den spännande framtid du har i ditt nya hem.

Kontor

För att ett företag ska kunna fungera så effektivt som möjligt är det viktigt att ha bra lokaler. Av den anledningen kan en företagsflytt till nya lokaler ibland bli nödvändig. Detta tar både tid och energi men med hjälp av oss går flytten istället lekande lätt.

Bohag

EPL Flytt är experter på att hantera såväl små som stora bohag. När du anlitar oss vet du att processen hanteras professionellt och effektivt. Självklart anger du vilka behov och önskemål du har.

Skola

Varje projekt där en skola måste byta lokaler eller genomföra en intern flytt innebär planering och tid. Vi hjälper er med såväl interna som större flyttar. Du kn också välja att magasinera de möbler eller den utrustning som ni inte längre har behov av.

Förskola

Vi har lång erfarenhet av att genomföra flytthjälp åt förskolor. Oavsett om det gäller ett lokalbyte eller magasinering av möbler och leksaker finns vi på plats för att uppnå ett professionellt resultat.

Hur mycket kostar det?

EPL Flytt i Linköping erbjuder smidig flytthjälp till bra priser. Tack vare transparent prissättning vet du som kund vilka kostnaderna blir i förväg. Nedan hittar du en pristabell med mer information.

Går det att få rabatt?

Vi erbjuder alltid våra kunder fasta, låga priser. När du bokar online får du 10% rabatt på ditt köp. Den som har möjlighet att flytta mellan den fjärde och tjugofjärde i månaden får ytterligare rabatt. Kontakta oss idag för att få mer information.

Ingår flyttlådor i priset?

Vi lånar ut flyttlådor, inkluderat i priset. Detta gäller om du gör en bokning via nätet, per telefon eller mejl och oavsett vald städtjänst.

 

 

 

Prisexempel flyttfirma

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 2395:- 3095:-
Max 40 m2 2995:- 3895:-
Max 50 m2 3495:- 4495:-
Max 60 m2 3995:- 4995:-
Max 70 m2 4495:- 5595:-
Max 80 m2 4995:- 6295:-
Max 90 m2 5495:- 6595:-
Max 100 m2 5895:- 6995:-
Max 110 m2 6095:- 7295:-
Max 120 m2 6295:- 7495:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Minsta storlek vid bärhjälp samt Bohagsflytt är som regel 30m2, kontakta oss mer än gärna vid frågor & funderingar.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad flyttjänst?

Du bokar lättast flytthjälp i Linköping genom det enkla bokningsformuläret på vår hemsida. Du får då 10% rabatt på ditt köp. Den som är mer bekväm med att boka via telefon eller mejl kan självklart göra sin bokning så istället.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er flytthjälp?

Vår policy är att alltid lämna garanti på våra flyttjänster. Eventuella klagomål måste meddelas senast tre dagar från flyttillfället. Efter tre dagar anses flytthjälpen vara godkänd och kunden nöjd.

Vad händer om något går sönder under flytten?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta betyder att om en skada uppstår under flytten, på grund av oaktsamhet från vår sida, så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Flytt betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka flytthjälp i Eskilstuna

För oss på EPL Flytt står kundens önskemål i centrum. Vi är stolta över att erbjuda den bästa flytthjälpen för kunder i Linköping. Ni når oss via den smidiga onlinebokningen, telefon eller mejl. Välkommen att kontakta oss redan idag.