Flyttfirma i Karlstad

Vi på EPL Flytt har lång erfarenhet av flyttarbete. Därför är vi det naturliga valet av flyttfirma i Karlstad. Att flytta innebär många saker att koordinera. Detta betyder stress.

Genom att anlita oss får du smarta helhetslösningar som innebär att vi sköter allt det praktiska kring din flytt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och alltid hög kvalitet. Med oss kan du känna dig trygg hela vägen.

Sex fördelar med att anlita EPL Flytt i Karlstad

  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.
  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • gör kunder nöjda i flera städer.
  • är miljöcertifierade.

Vi erbjuder följande flyttjänster i Karlstad

EPL Flytt erbjuder flera olika städtjänster till företag och privatpersoner. Vi tycker det ska vara smidigt att flytta. Allt du behöver göra är att ange vad du har för önskemål och behov. Sedan tar vi hand om allt från packning till flyttstädning. Finns det behov av magasinering kan vi även hjälpa till med det.

Nedan kan du läsa mer om de flyttjänster vi kan erbjuda dig.

Kontor

När kontoret blivit för litet eller du söker en bättre lokal är det aktuellt med en företagsflytt. Då dessa tar värdefull tid och energi i anspråk är det smart att anlita oss på EPL Flytt för din företagsflytt. Vi utför professionellt arbete på ett effektivt sätt. Du kan ägna dig åt andra och viktigare saker.

Hem

Inför en flytt finns det mycket att tänka på. Genom att anlita oss slipper du stress eftersom vi tar hand om allt det praktiska kring din flytt. Allt du behöver göra är att ange dina behov. Vi sköter resten.

Bohag

EPL Flytt kan hantera såväl små som stora bohag. När du anlitar oss kan du vara trygg med att dina saker hanteras professionellt och med varsam hand. Du anger själv tid och dag för när du vill att vi ska komma.

Skola

Ibland måste skolan byta lokaler. Detta innebär mycket arbete och planering för de anställda. Genom att istället anlita EPL Flytt undviker ni stressen. Vi tar hand om hela processen så att ni kan ägna er åt det viktigaste – eleverna.

Förskola

När en förskola behöver byta lokaler är EPL Flytt det perfekta valet av flyttfirma. Vi har lång erfarenhet inom området och tar med van hand om hela processen. Har ni behov av magasinering av möbler och leksaker ni inte längre använder kan vi även tillgodose detta.

Hur mycket kostar det?

Vi på EPL Flytt i Karlstad tycker det är viktigt att våra kunder vet hur mycket en tjänst kommer att kosta i förväg. Därför tillämpar vi transparent prissättning. Här nedan finner du en pristabell som anger den information du behöver.

Går det att få rabatt?

Vi har alltid fasta, låga priser. När du bokar via hemsidan får du dock 10% rabatt på ditt köp. Har du möjlighet att flytta mellan den fjärde och den tjugofjärde i månaden kan du få ytterligare rabatt. Kontakta oss för att få veta mer.

Ingår flyttlådor i priset?

Utlåning av flyttlådor är inkluderat i priset, oavsett flyttjänst. Detta gäller om du gör en bokning via nätet, per telefon eller mejl.

 

 

 

Prisexempel flyttfirma

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 2395:- 3095:-
Max 40 m2 2995:- 3895:-
Max 50 m2 3495:- 4495:-
Max 60 m2 3995:- 4995:-
Max 70 m2 4495:- 5595:-
Max 80 m2 4995:- 6295:-
Max 90 m2 5495:- 6595:-
Max 100 m2 5895:- 6995:-
Max 110 m2 6095:- 7295:-
Max 120 m2 6295:- 7495:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Minsta storlek vid bärhjälp samt Bohagsflytt är som regel 30m2, kontakta oss mer än gärna vid frågor & funderingar.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad flyttjänst?

Det enklaste sättet att boka är via vår onlinebokning på hemsidan. Du får då 10% rabatt. Vill du hellre använda telefon eller mejl går detta naturligtvis bra.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er flytthjälp?

Vår policy är att alltid lämna garanti på våra flyttjänster. Klagomål måste lämnas inom tre dagar från flyttillfället. Då åtgärdar vi problemen utan kostnad. Efter tre dagar anses flytthjälpen vara godkänd och kunden nöjd.

Vad händer om något går sönder under flytten?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta betyder att om en skada uppstår under flytten, på grund av oaktsamhet från vår sida, så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Flytt betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka flytthjälp i Eskilstuna

För oss på EPL Flytt är nöjda kunder det viktigaste vi har. Vi är stolta över att erbjuda den bästa flytthjälpen för kunder i Karlstad och ser fram emot att välkomna er till oss.

Ni når oss via den smidiga onlinebokningen, telefon eller mejl.