Flyttfirma i Jönköping

Vi på EPL Flytt är ditt självklara val av flyttfirma i Jönköping. Det kan vara stressigt att flytta och många beslut som måste tas. När du anlitar oss får du en smart helhetslösning baserad på dina önskemål. Vi sköter allt det praktiska åt dig.

Vårt motto är konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att vi tar väl hand om flyttprocessen och att du får ett resultat du känner dig nöjd med.

Sex fördelar med att anlita EPL Flytt i Jönköping

  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.
  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • gör kunder nöjda i flera städer.
  • är miljöcertifierade.

Vi erbjuder följande flyttjänster i Jönköping

EPL Flytt erbjuder flytthjälp till både företag och privatpersoner. Du anger vilka behov du har och vår flyttfirma tar hand om allt från packning till flyttstädning. Önskar du magasinering av möbler du inte behöver kan vi även ordna detta. Nedan kan du läsa mer om de flyttjänster vi kan erbjuda dig.

EPL Flytt är en flyttfirma för både företag och privatpersoner. Nedan finner du mer information om vilka tjänster vi kan erbjuda.

Kontor

En företagsflytt där ni byter lokaler kräver noggrann planering och professionellt utförande. Vi på EPL Flytt erbjuder dig precis detta. Vi har lång erfarenhet av företagsflyttar och garanterar dig ett gott utfört arbete.

Hem

En flytt till en ny bostad innebär spännande möjligheter men också en hel del stress. När du anlitar oss för din flytt tar vi hand om allt det praktiska. För att du ska känna dig extra trygg planerar vi flyttprocessen tillsammans med dig. Du kan slappna av och njuta av ditt nya hem.

Bohag

När du behöver flytta hela eller delar av ett bohag finns EPL Flytt där för att hjälpa dig. Vi kan branschen och har lång erfarenhet av detta område. När du anlitar oss vet du att processen hanteras professionellt och effektivt.

Förskola

På en förskola finns många olika saker som måste tas väl om hand inför ett byte av lokaler. EPL Flytt hanterar er förskoleflytt på ett effektivt och professionellt sätt. Självklart kan vi hjälpa till med magasinering av möbler och leksaker ni inte längre behöver.

Skola

Det är ett stort projekt när en skola måste flytta eller byta lokaler. EPL Flytt hjälper er med er skolflytt, oavsett storlek. Vi har lång erfarenhet inom området och finns där genom hela processen. Behöver ni magasinera vissa möbler eller annan utrustning kan vi även hjälpa till med det.

Hur mycket kostar det?

EPL Flytt i Jönköping anser att kunderna förtjänar att få sina prisuppgifter i förväg. Därför tillämpar vi transparent prissättning. Du kan läsa mer om detta i pristabellen nedan.

Går det att få rabatt?

Alla våra kunder får fasta, låga priser. Den som bokar via hemsidan kan dock få 10% rabatt på sitt köp. Har du möjlighet att flytta mellan den fjärde och tjugofjärde i månaden får ytterligare rabatt. Kontakta oss idag för att få mer information om dina möjligheter till extra bra priser.

Ingår flyttlådor i priset?

Oavsett flyttjänst ingår utlåning av flyttlådor i priset. Detta gäller om du gör en bokning via nätet, per telefon eller mejl.

 

 

 

Prisexempel flyttfirma

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 2395:- 3095:-
Max 40 m2 2995:- 3895:-
Max 50 m2 3495:- 4495:-
Max 60 m2 3995:- 4995:-
Max 70 m2 4495:- 5595:-
Max 80 m2 4995:- 6295:-
Max 90 m2 5495:- 6595:-
Max 100 m2 5895:- 6995:-
Max 110 m2 6095:- 7295:-
Max 120 m2 6295:- 7495:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Minsta storlek vid bärhjälp samt Bohagsflytt är som regel 30m2, kontakta oss mer än gärna vid frågor & funderingar.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad flyttjänst?

Det enklaste sättet att boka flytthjälp i Jönköping är via vår onlinebokning på hemsidan. Gör du det får du 10% rabatt på ditt köp. Naturligtvis kan du också välja att kontakta oss via mejl eller telefon.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er flytthjälp?

EPL Flytt lämnar alltid garanti på alla flyttjänster. Vid eventuella klagomål måste kunden inkomma med dessa inom tre dagar från flyttillfället. Efter tre dagar anses flytthjälpen vara godkänd och kunden nöjd.

Vad händer om något går sönder under flytten?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta betyder att om en skada uppstår under flytten, på grund av oaktsamhet från vår sida, så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Flytt betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka flytthjälp i Jönköping

Vi tycker att nöjda kunder är den viktigaste delen av vårt arbete. EPL Flytt är stolta över att erbjuda den bästa flytthjälpen i Jönköping och ser fram emot att välkomna er till oss.

Ni når oss via den smidiga onlinebokningen, telefon eller mejl.