Flyttfirma i Eskilstuna

Vi på EPL Flytt är ditt självklara val av flyttfirma i Eskilstuna. Att flytta kan kännas stressigt. Därför erbjuder vi helhetslösningar där du låter oss sköta det praktiska. Vi har som motto att alltid vara konkurrenskraftiga när det gäller både pris och kvalitet. När du väljer att anlita oss för din flytt kan du vara säker på ett bra resultat.

Sex fördelar med att anlita EPL Flytt i Eskilstuna

  • Du får trygghet genom vår ansvarsförsäkring.
  • Du får bästa pris-garanti och nöjd kund-garanti.
  • Du får snabb och effektiv service. Kunden står i fokus när vi utför vårt jobb.

EPL Flytt:

  • har lång erfarenhet på marknaden.
  • är miljöcertifierade.
  • gör kunder nöjda i flera städer.

Vi erbjuder följande flyttjänster i Eskilstuna

Våra smarta helhetslösningar gör att det känns enkelt att flytta till en ny bostad. Vi sköter allt från packning, bärhjälp och transport till flyttstädning. Självklart kan vi även tillgodose dina behov av magasinering.

EPL Flytt är en flyttfirma för både företag och privatpersoner. Nedan finner du mer information om vilka tjänster vi kan erbjuda.

Kontor

När företaget byter lokaler är det smart att låta våra experter sköta jobbet. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att flytten sker på ett effektivt och bra sätt.

Hem

Att flytta till en ny bostad innebär planering och en hel del stress. Genom att anlita oss som flyttfirma får du hjälp med planering och utförande av flytten. Detta sparar dig tid som du istället kan ägna åt andra saker.

Bohag

Vi är experter på att hantera både stora och små bohag. Våra duktiga medarbetare sorterar, packar och flyttar. Dessutom finns möjligheter till magasinering för den som behöver det. När du anlitar oss vet du att processen sköts på ett professionellt sätt.

Skola

Varje skolledare vet att skolan står inför utmaningar vad gäller budget och andra förändringar. EPL Flytt hjälper er med allt från interna flyttar till större projekt där skolan flyttar till en ny byggnad. Du kan även låta magasinera delar av möbler och utrustning som skolan inte har plats för.

Förskola

Barnens välmående kräver en givande miljö. Vi ser till att ett byte av lokaler, en intern flytt eller magasinering av förskolans möbler och leksaker går smidigt. Genom att anlita oss är ni trygga med att projektet är i goda händer.

Hur mycket kostar det?

På EPL Flytt i Eskilstuna anser vi att det ska vara enkelt att anlita flytthjälp. Vi tillämpar därför en transparent prissättning. Detta innebär att du som kund vet vad kostnaderna blir i förväg. I pristabellen nedan finns all viktig information.

Går det att få rabatt?

När du anlitar oss vet du vad du kan förvänta dig. Vi har alltid fasta, låga priser. När du bokar flytthjälp via onlinebokningen på hemsidan får du 10% rabatt. Väljer du att flytta mellan den fjärde och tjugofjärde i månaden kan du få ytterligare rabatt. Kontakta oss direkt för mer information.

Ingår flyttlådor i priset?

Utlåning av flyttlådor är inkluderat i priset. Detta gäller om du gör en bokning via nätet, per telefon eller mejl.

 

 

 

Prisexempel flyttfirma

Kvadratmeter Mellan datum 4:e och 24:e Övriga datum
Max 30 m2 2395:- 3095:-
Max 40 m2 2995:- 3895:-
Max 50 m2 3495:- 4495:-
Max 60 m2 3995:- 4995:-
Max 70 m2 4495:- 5595:-
Max 80 m2 4995:- 6295:-
Max 90 m2 5495:- 6595:-
Max 100 m2 5895:- 6995:-
Max 110 m2 6095:- 7295:-
Max 120 m2 6295:- 7495:-

Ytor större än ovan nämnd, gäller enskild överenskommelse.

Minsta storlek vid bärhjälp samt Bohagsflytt är som regel 30m2, kontakta oss mer än gärna vid frågor & funderingar.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag önskad flyttjänst?

Det enklaste sättet att boka flytthjälp i Eskilstuna är att använda bokningsformuläret på hemsidan. Du får då 10% rabatt på ditt köp. Det går också bra att boka via telefon eller mejl.

Är ni registrerade för F-skatt?

Ja, vi är registrerade och godkända för F-skatt.

Vad händer om jag inte är nöjd med er flytthjälp?

EPL Flytt är en flyttfirma som alltid lämnar garanti på flytthjälpen. Kunden måste inkomma med klagomål kring flytthjälpen senast tre dagar efter flyttillfället. Efter tre dagar anses flytthjälpen vara godkänd och kunden nöjd.

Vad händer om något går sönder under flytten?

Vi är ansvarsförsäkrade. Detta betyder att om en skada uppstår under flytten, på grund av oaktsamhet från vår sida, så står vi självklart för kostnaden för att åtgärda problemet. Om skadan istället beror på fel från kundens eller tredje parts sida är inte EPL Flytt betalningsskyldiga.

Kontakta oss för att boka flytthjälp i Eskilstuna

För oss på EPL Flytt står kunden i centrum. Att flytta med oss ska kännas smidigt för alla. Vi är stolta över att erbjuda den bästa flytthjälpen för kunder i Eskilstuna och ser fram emot att välkomna er till oss.
Ni når oss via den smidiga onlinebokningen, telefon eller mejl.